Image Alt

Željko Radosavljević

Emocionalno oslobađanje

Zdravo! Ja sam Željko – strukovni fizioterapeut posvećen „Životu bez Stresa“ kroz psihotelesne tretmane, masaže i terapije. Pored stresa, česta negativna pojava u našim životima su velike količine potisnutih i nerešenih emocija, nastale usled traumatičnih iskustava i duboko ukorenjenih ograničavajućih uverenja. Bavim se tom tematikom već 10 godina u cilju da podučim i prenesem ljudima najefikasnije tehnike koje utiču na oslobađanje od takvih izuzetno ograničavajućih faktora.

Jedna od usluga nastala kroz to istraživanje je i Emocionalno Oslobađanje (E.O.) – konkretna i praktična tehnika za rešavanje duboko usađenih ličnih problema koja nas uči kako da zaronimo duboko u sebe i procesuiramo sve emocionalne komponente koje tamo pronađemo, uključujući sve one problematične.

TRAUME – EMOCIJE – OSLOBAĐANJE

Sve je počelo onog trenutka kada sam tokom fizičke masaže jednog klijenta u stvari prisustvovao njegovom emotivnom oslobađanju. Bio je to ključni trenutak koji me je inspirisao da tragam za odgovorom zašto su, i kako, um, emocije i telo tako neraskidivo povezani?

Ovo istraživanje predstavlja izuzetno važnu ulogu u mom ličnom radu na objedinjavanju umnih i telesnih vežbi. To je put koji traje više od deset godina, predstavlja neprestano usavršavanje različitim tehnikama, istraživanje različitih metoda i konačno uspešno integrisanje svih ključnih aspekata u jedinstvenu celinu – Emocionalno Oslobađanje.

EMOCIONALNO OSLOBAĐANJE JE NASTALO ISTRAŽIVANJEM VELIKOG BROJA RAZLIČITIH TEHNIKA I METODA..

U toku mog istraživanja, proučavao sam metode Slavinskog, poput „dubokog peata“, „EFT“, „Trauma releasing exercises“ i mnoge druge, koje su mi pružile koristan uvid u emocije i njihove funkcije. Međutim, tek sa pronalaskom Holonetics metode, sam pronašao potrebno znanje i alate za duboko procesiranje emocionalnog sadržaja koji leži u osnovi psihosomatskih problema koji su me oduvek intrigirali i predstavljali zagonetku.

ZA KOGA JE EMOCIONALNO OSLOBAĐANJE?

Emocionalno oslobađanje je prvenstveno namenjeno svima onima koji žele da postignu više u svom životu, bilo da se radi o ličnim, porodičnim, poslovnim ili drugim sferama. E.O. je odličan kao mentalno-emocionalna higijena ali i kao paralelna ili prateća alternativna pomoć kod psihosomatskih oboljenja. U domenu ličnog razvoja, preporučuje se osobama koje imaju probleme u komunikaciji sa drugima, osobama koje prate nerešeni kompleksi, strahovi, nesigurnosti, neodlučnosti ili lenjost; zatim, osobama koje su emotivno „isključene“, hladne i neosetljive, koje grize savest ili preovladava osećaj stida, pa i onima koji su utemeljeni i zaglavljeni u sopstvenim krutim stavovima iz kojih ne mogu da izađu, čak iako znaju da su pogrešni.

Oslobađanje potisnutih emocija

Oslobađanjem potisnutih emocija povratićete svu energiju koja je bila zarobljena u vama i služila samo da vas dodatno optereti.

Odbacivanje uticaja neprijatnih i traumatičnih iskustava

Prevaziđite senke prošlosti, oslobodite se okova i povratite oduzetu snagu, samopouzdanje i ljubav koji su vam bili oduzeti.

Kažite zbogom stresu i strahovima

Otkrijte ponovo radost i u malim stvarima, oslobodite se stresa i parališućih strahova.

Zacelite svoje srce

Zalečite rane na srcu nakon jakih emotivnih događaja, raskida i promena - pronađite mir, suočite se sa bolom i ne prepuštajte se slučaju i sporom toku vremena.

Dešifrujte svoje probleme

Razumite poruke iza vaših problema, otkrijte njihovo istinsko značenje i pronađite smisao u svim životnim izazovima.

Otkrijte svoje pravo ja

Oslobodite se osećaja srama i krivice koji vas koče - prihvatite i volite sebe bezuslovno, suočite se sa prošlim greškama na zdrav i konstruktivan način.

Transformišite svoja uverenja i stavove

Razmekšajte zidove, ostvarite svoj pun potencijal i otkrijte nove mogućnosti i iskustva, bez fiksiranih stavova i tvrdih uverenja - život je dinamičan, budite i vi!

Pronađite mir u odnosima

Dubinski razvijte veštine komunikacije pretvarajući konflikte u razumevanje, izazove u mogućnost rasta i svaki razgovor u konstruktivan.

ŠTA DRUGI KAŽU ZA EMOCIONALNO OSLOBAĐANJE?

ŠTA SVE DOBIJATE DOLASKOM NA SEANSE?

Siguran i privatan prostor

Znajte da je ovo siguran prostor - niko vas neće ismevati, gledati popreko, osuđivati ili umanjivati vaše probleme. Privatnost je potpuno zagarantovana.

Besplatna uvodna online seansa

Uvodna, besplatna, seansa na kojoj se upoznajete sa metodom, pričamo o vašim iskustvima i definišemo probleme.

Snimljene vežbe

Snimljene vežbe koje možete koristiti za rad kod kuće, za podstrek, podsećanje i praćenje vašeg progresa.

Vođene meditacije

Posebno spremljene i vođene meditacije za rad kod kuće koje će pospešiti vaš put ka emocionalnom oslobađanju.

Mogućnost dodatnih seansi Psihotelesnog Oslobađanja

Ukoliko želite, možete uzeti i dodatne seanse, lične ili grupne, fokusirane na Psihotelesno oslobađanje.

 • Lične seanse
 • RSD3000,00

  Lične seanse
  • 1x lična seansa Emocionalnog oslobađanja online
  • Uvodna seansa je Besplatna
  • U toku rada dobijate snimljenje vežbe i vođene meditacije za rad kod kuće

  Kontakt informacije

  Bulevar kralja Aleksandra 134, Beograd, Srbija

  info@zeljkoradosavljevic.com

  +381649800988

  ČESTO POSTAVLJENA PITANJA

  Da li lečite kliničku depresiju i psihoze?

  Ukoliko vi ili neko od vama bliskih osoba ima neku od kliničkih dijagnoza poput depresije srednjeg i teškog stepena ili bilo koji vid sumnje na psihozu, trebalo bi da se obratite psihijatru ili najbližem Savetovalištu za mentalno zdravlje. Ukoliko su vam potrebne dodatne smernice kako da dođete do psihijatra, uvek smo tu da vam pomognemo.

  Da li je online seansa podjednako kvalitetna kao i uzivo?

  Postoje brojna istraživanja koja pored prakse pokazuju da online seanse nisu ništa manje efikasne od seansi uživo – čak naprotiv, eliminišu potrebe putovanja, deljenja prostora i izlaganja potencijalnim dodatnim negativnim faktorima. Međutim najbolje da je prvo isprobate online seansu pa na osnovu tog iskustva donesete zaključak da li vam takav pristup odgovara ili ipak ne.

  Kako da se pripremim na online terapiju?

  Pronadjite mirno i opuštajuće mesto, gde vas niko neće ometati i gde ćete moći da pustite svoje emocije napolje ako za tim bude bilo potrebe. Ne mora svaka seansa biti praćena emocionalnim otpuštanjem ali jeste česta pojava, nekada osoba samo dodje do velikih uvida tokom seanse.

  Koliko dugo traje seansa emocionalnog oslobađanja?

  Seanse najčešće traju od 60 do 90 minuta, zavisno od stanja u kome se osoba nalazi i otpora i naboja koji se javljaju tokom procesa.

  Koliko seansi je potrebno da primetim prve promene?

  Na ovo pitanje nema univerzalnog odgovora. Svaka osoba je individua za sebe, a svaki problem je različitog intenziteta i „dubine“. Ne treba se demotivisati ako nema razultata odmah nakon prve seanse. Isto tako, morate da znate da se u terapeutskom procesu dešavaju usponi i padovi, može vam biti dobro pa ponovo loše – to ne treba da vas brine! Cilj je kvalitetan rad na sebi sve do postizanja trajne pozitivne promene.

  Kako izgleda proces Emocionalnog oslobađanja?

  Emocionalno oslobađanje, svedeno, može da ide u dva pravca – ukoliko imate problem da uđete u kontakt sa emocijama radićemo vežbe i posvetiti pažnju tehnikama koje će vam pomoći da razvijete dublji kontakt sa njima; ukoliko vas emocije preplavljuju i ne znate šta da radite sa njima, radićemo vežbe i tehnike uzemljivanja i smanjenja intenziteta i kapaciteta tih emocija. Bez obzira na put, korak po korak dolazićemo do korena problema i kroz ne hipnotičku regresiju ulazimo u kontakt sa potisnutim sadržajima, čistimo taj naboj i tako rešavamo problem.

  Telefon za krizne situacije

  U slučaju da Vam je neophodna hitna pomoć i imate osećaj da biste mogli nauditi sebi ili drugima, najbolje je da pozovete odmah telefon za krizne situacije +381117777000.